Städservice

Flyttstädning

Hemstädning

Kontorsstädning

Oavsett om det rör sig om en enstaka städningar, hemstäd, flyttstäd, fönsterputs eller annat,  så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

 

Hemstädning

Att ta hjälp av Optimus Gislaved frigör tid för annat, och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen. Dessutom är du säker på att hemmet är skinande rent. Städningen utförs av professionell personal, med ändamålsenlig utrustning kan du se fram emot ett hem som är rent i varje liten vrå.

 

Vi gör ett hembesök hos er där ni lägger fram era önskemål och går igenom precis vad som skall ingå. Utifrån detta får ni sedan en offert och individuell städplan för ert hem.

 

Du kan sedan i lugn och ro göra din bedömning. Och är du nöjd med resultatet, så hjälper vi dig att hitta ett regelbundet schema som passar dig bäst.

 

RUT avdrag :

Vi innehar F-skattesedel, vilket innebär att du som kund kan få 50% av arbetskostnaden avdragen direkt på faktura för RUT-tjänster. Kontrollera med skatteverket om ni är osäkra på om ni är berättigad för RUT-avdrag.

 

Flyttstädning

Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du själv kan ägna dig åt den nya bostaden! du kan tryggt lämna över städningen till oss då vi lämnar garanti på flyttstädningen. Vi ser till att städningen uppfyller de krav som ställs för att kunna godkännas av den nya ägaren eller hyresgästen. (flyttstädning omfattning)

Kontakta oss för en offert!

Kontorsstädning

Vi utför städning till företag.

Hur lång tid tar en normal kontorsstädning ?

 


ca:   50 m2 -   80 m2 tar normalt ca 1 - 2 timmar per gång beroende på arbetsuppgifter.

ca:   90 m2 - 150 m2 tar normalt ca 2 - 3 timmar per gång beroende på arbetsuppgifter.

ca: 160 m2 - 350 m2 tar normalt ca 3 - 4 timmar per gång beroende på arbetsuppgifter.


 

Ovanstående städtider är beräknade vid städning minst en gång per vecka. Exakt tidsåtgång får ni  när vi har genomfört en första provstädning.

Kontakta oss för att boka tid  >>>